Info

Biografie

Ik ben Klaas Oudshoorn, geboren in Nieuwveen (1964) en opgegroeid in Aalsmeer. Na een mooie studietijd (theologie) in Kampen ben ik samen met mijn vrouw Petra naar Flevoland verhuisd. Eerst naar Zeewolde, waar ik dominee was in de Samen op Weg gemeente. Vanaf 1998 wonen wij in het mooie Almere. In al die jaren ben ik van de weidse Flevopolder gaan houden. Almere is een interessante stad, waar altijd wat gebeurt. Je ziet er fraaie architectuur en het is er prettig wonen. Het best bewaarde geheim van Almere bestaat uit de heerlijke bossen rondom de stad. Ik kom daar vaak en meestal heb ik mijn camera mee. Ook gaan verrekijker en telescoop mee, want vogels kijken is een andere hobby van me.

We hebben geen kinderen, maar we hebben wel een aantal fantastische pleegkinderen in huis gehad, die we nog steeds heel graag zien. Mijn werk is ook in Almere. Ik werk als functioneel beheerder op de financiële afdeling van het Flevoziekenhuis. 

Publicatie foto's

Fotograferen is mijn hobby. Mijn foto's zijn niet voor de verkoop bestemd, maar als je ze wilt gebruiken, dan kan dat in overleg worden geregeld. Neem in dat geval s.v.p. even contact op. En als je bezwaar hebt tegen een hier geplaatste foto, laat het dan ook even weten.


Joomla Content Management Systeem

Ik heb deze site gemaakt met Joomla, een uitstekend en gratis Content Management Systeem. De fotogalerij, waar mijn foto's in te zien zijn op deze site is ook een Joomla-programma. Allemaal gratis en uitstekend te gebruiken software. Denk je er over om ook eens te kijken of Joomla wat voor je is, neem dan gerust even contact met me op.