Ontzettend leuk dat je hier een kijkje komt nemen.

Op deze site bewaar ik een overzicht van mijn fotografie door de jaren heen. Met enige regelmatig plaats ik nieuwe foto's.  Fotograferen - alleen of samen met anderen - geeft mij veel voldoening. Het heeft me al op veel plekken gebracht en ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn met camera en lens. 

Ik woon sinds 1998 in Almere, de nieuwste en meest interessante stad van Nederland. Het best bewaarde geheim van Almere bestaat uit de heerlijke bossen en natuurgebieden rondom de stad. Ik kom daar vaak en meestal heb ik mijn camera mee. Ook gaan verrekijker en telescoop mee om de vogels te kunnen spotten. Want naast fotografie hebben vogels mijn belangstelling.

Voor meer info over vogels kijken in Flevoland ga je naar website van Vogelwacht Flevoland. Zij bieden cursussen vogelherkenning aan en dat is waar ik besmet ben geraakt met het virus. Van harte aanbevolen, zo'n virus! Wil je meer weten over vogels, kijk dan eens op de site van Vogelbescherming Nederland.

Naast mijn hobby's heb ik ook nog een baan :) Ik werk in het Flevoziekenhuis als applicatiebeheerder. Last but not least ben ik gelukkig getrouwd met Petra en hebben we een paar enorme fijne pleegdochters.

Untitled photo
Powered by SmugMug Owner Log In